Nákupný košík
Ks Cena / Ks Cena spolu Dostupnosť
x

Profil firmy

Sme obchodná spoločnosť, ktorá sa od roku 2008 zaoberá distribúciou technológií určených pre odvetvie Signmakingu. Predávame ako zariadenia tak aj spotrebné materiály. Vždy sa snažíme pre našich zákazníkov nájsť najrozumnejšiu  strednú cestu medzi cenou a kvalitou.

 

Pokiaľ ide o strojné zariadenia, spravidla predávame produkty ázijskej výroby. Vo svojej kategórii však nie je našou snahou doviezť vždy cenovo najvýhodnejší produkt. Mnohí sa už presvedčili, že ázijské nároky na kvalitu sú iné ako európske. Často sú naše produkty v porovnaní s inými, v rovnakom segmente trhu, drahšie. Je to predovšetkým preto, lebo na zahraničných trhoch hľadáme kvalitnejšie produkty. Vyššiu strednú anebo najvyššiu triedu. Veríme, že ak náš zákazník ušetrí 1000 EUR na rezacom plotri oproti cenám plotrov japonských, už nie je dôležité, či za ploter zaplatí o 100 EUR viac alebo menej. Čas sú tiež peniaze a menej kvalitné zariadenia si takmer vždy žiadajú čas navyše.

 

 

Naopak, pri výbere spotrebných materiálov sa orientujeme viac na kvalitu ako na cenovú úsporu. Ak svojim zákazníkom predáte tričko alebo pracovný odev s potlačou, ktorá zíde po prvom praní, asi sa k vám opakovane nevrátia. To nie je dobré ani pre Vás a ani pre nás, ako Vašich dodávateľov, ktorými chceme byť trvale. Naše atramenty, naše transferové papiere, naše fólie a laminovacie materiiály sú takmer bezozbytku európskej, japonskej alebo americkej výroby. 

 

 

Zároveň je našou nekonečnou snahou poskytnúť Vám všetky informácie ktoré potrebujete, aby sa rozvíjal Váš a zároveň aj náš biznis. Neváhajte nás preto kontaktovať so svojimi otázkami a podnetmi.

 

 

 

 Tím Signexpert.sk